Fotocombinatie van viroloog Marc van Ranst en de Nederlander Willem Engel, voorman van Viruswaarheid.
Volledig scherm
Fotocombinatie van viroloog Marc van Ranst en de Nederlander Willem Engel, voorman van Viruswaarheid. © ANP - AD

Twittergesprek Van Ranst en coronascepticus komt in Nederlandse bushokjes

De Nederlandse internetondernemer Alexander Klöpping gaat ervoor zorgen dat een gesprek op Twitter tussen viroloog Marc van Ranst en coronascepticus Willem Engel - voorman van de Nederlandse actiegroep Viruswaarheid -  wordt afgedrukt en in bushokjes komt te hangen. In het gesprek wijst de op dit moment ondergedoken Van Ranst Engel terecht op het feit dat hij geen viroloog is en daarom "geen flying fuck" geeft om wat hij "uitkraamt".

22 reacties

 • Sara Peeters

  5 maanden geleden
  Waarom geen discussie met die Hollandse oplichter op tv, want hij is redelijk vol van zichzelf. Dan moet hij maar eens komen uitleggen waarom er zoveel doden zijn door Corona?? En nog altijd trouwens! Nodig die oelewapper uit op de zevende dag! Dan kan hij zich compleet belachelijk maken. Nodig ook artsen en verplegers eens zien of dat gaat pakken.
 • Patrick Peeters

  5 maanden geleden
  Een geluk dat we de virologen hebben! Het zou nogal uit de hand lopen anders. Je hebt nu éénmaal mensen die met oogkleppen blijven lopen en van zichzelf vinden dat ze gelijk hebben.
 • Christian Deckers

  5 maanden geleden
  Ik heb niks tegen van ranst, maar het is toch vreemd dat zijn 'onderonsje' met (internationale) specialisten, blijkbaar zeer kundig werd weggehouden voor het grote publiek. Hier verkondigde van Ranst 'zijn strategie in Belgie', waarbij het voorliegen indien nodig, een cruciaal element is volgens hem. Hij was er ook openlijk trots op dat hij alle Belgen voor de gek mocht houden. Zoek het privé-filmpje zelf op, als je durft tenminste. Hallucinant is het wel.
 • Van West Yves

  5 maanden geleden
  V Ranst VS de wereld 10 - 0
 • Jozef Vermeulen

  5 maanden geleden
  Zoals altijd daagt Van Ranst op Twitter uit en gaat zelf in de aanval.
 1. Eerlijke tiener uit Liberia vindt 43.000 euro en bezorgt het terug aan eigenaar: “Door mijn heldendaad heeft de president me uitgenodigd”
  8

  Eerlijke tiener uit Liberia vindt 43.000 euro en bezorgt het terug aan eigenaar: “Door mijn heldendaad heeft de president me uitgeno­digd”

  Een jongeman uit Liberia, een land gelegen aan de westkust van Afrika, is een nationale held geworden nadat hij 50.000 dollar (zo’n 43.000 euro) op straat vond en het geld aan de rechtmatige eigenaar teruggaf. De 18-jarige Emmanuel Tuloe is door zijn heldendaad uitgenodigd door de president van de republiek George Weah voor een ontmoeting die volgende week zal plaatsvinden.