Twijfel niet langer: dit is de beste chips ter wereld

Themabeeld
iStock Themabeeld
Cheetos zijn de beste chips ter wereld. Dat blijkt uit een rondvraag van ranker.com. Cool Ranch Doritos en Lays Classic vullen respectievelijk de tweede en derde plaats.

Welke chips vinden we wereldwijd het lekkerst? Dat vroegen de jongens van lijstjeswebsite ranker.com zich af. Ze vroegen het aan hun bezoekers die vervolgens massaal hun mening lieten horen. Liefst twaalfduizend chipsliefhebbers stemden op hun favorieten.

De kaassnack Cheetos kwam als de absolute winnaar uit de bus.
Wikipedia De kaassnack Cheetos kwam als de absolute winnaar uit de bus.

Cheetos kwam als de absolute winnaar uit de bus. De luchtige kaassnack word in 36 verschillende landen verkocht. Op de tweede plaats vinden we Cool Ranch Doritos en de laatste podiumplaats gaat naar Lays Classic.

Cheetos en Lays Classic vind je ook bij ons in de meeste supermarkten. Cool Ranch Doritos zijn een Amerikaanse variant van de bekende nacho's waardoor ze moeilijker te vinden zijn in Europa.
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • emiel wouters

  de beste chips is deze die je niet eet.

 • johanneke li

  ik kan cheetos zeker smaken en de lays calssic ook! maar er zijn natuurlijk veel chips-varianten die ook lekker zijn; de gerookte, de ringelings, soms pickles

 • Jean West

  De beste chips zijn degene die je zelf maakt.

 • karel ongena

  Chips = vuiligheid. Eet liever wat fruit.

 • Eva Van Nespen

  De luchtige kaassnack wordT verkocht...