TikTok
Volledig scherm
© TikTok

Tv-serie 'steelt' foto van Nederlandse influencer en vervangt haar door Chinese actrice: “Wat is dit?”

Een Chinese televisieserie die zonder toestemming een romantische foto van jou en je partner gebruikt, maar jouw gezicht er voor het gemak even uitknipt. Het overkwam Rianne Meijer, een Nederlandse influencer met honderdduizenden volgers. De goedlachse contentcreator uit Amsterdam gaat na haar bijzondere ontdekking de wereld over.

 1. Nieuw-Zeelandse politica rijdt een uur voor bevalling met de fiets naar het ziekenhuis: “Mijn weeën waren niet zo erg”
  Bizar
  2

  Nieuw-Zeelandse politica rijdt een uur voor bevalling met de fiets naar het ziekenhuis: “Mijn weeën waren niet zo erg”

  De Nieuw-Zeelandse politica Julie Anne Genter (41), lid van de Green Party en minister van Transport, is een uur voor de bevalling van haar tweede kindje met de fiets naar het ziekenhuis gereden. Ook voor de geboorte van haar eerste kind legde de minister drie jaar geleden een afstand van een kilometer af tussen haar woning en het ziekenhuis in Auckland. “Ik was echt niet van plan om naar het ziekenhuis te fietsen, maar uiteindelijk is het toch gebeurd”, aldus Genter.
 2. Veganiste verkoopt ‘hondenvlees’ om aan te kaarten “hoe hypocriet vleeseters zijn”
  Play

  Veganiste verkoopt ‘honden­vlees’ om aan te kaarten “hoe hypocriet vleeseters zijn”

  Een veganiste heeft een ‘hondenvleesboerderij’ opgericht om aan de kaak te stellen “hoe hypocriet vleeseters zijn”. Mensen die enkel plantaardig voedsel eten, uiten weleens kritiek op carnivoren omdat zij wel vlees van kippen, koeien en varkens eten, maar niet van andere dieren, zoals katten en honden. Daarop lanceerde de activistische Molly Elwood de ‘Elwood’s Dog Meat’-website en -socialemediakanalen.
 1. Internet heeft dolle pret met naaktfoto’s van Britney Spears: “Een cursus Photoshop zou geen slecht idee zijn”
  Celebrities

  Internet heeft dolle pret met naaktfoto’s van Britney Spears: “Een cursus Photoshop zou geen slecht idee zijn”

  Britney Spears (39) geeft zichzelf wel vaker bloot op Instagram, maar deze week deelde de zangeres toch wel een aantal zeer opvallende foto’s op sociale media. Op de beelden zien we hoe Britney poedelnaakt poseert voor een bad. De aandacht gaat echter niet alleen naar het adamskostuum van de zangeres, maar ook naar de badkuip op de achtergrond. De kiekjes in kwestie zijn namelijk overduidelijk bewerkt. Al ligt het volgens Britney zelf gewoon aan het bad...