Volledig scherm
© EPA

Tsjech wisselt succesvol biljet van 1.000 'Eros' met naakte vrouwen om in winkel

Een fraudeur in Tsjechië heeft met een wel heel gewaagde stunt uitgepakt. Met een overduidelijk vals bankbiljet van 1.000 euro, waarop een reeks naakte vrouwen waren afgebeeld, stapte hij een winkel binnen. Vreemd genoeg slaagde de 47-jarige man erin het biljet van 1.000 euro om te wisselen in 24.000 Tsjechische Kronen. Pas later kwam het bedrog aan het licht en werd de dader bij de aangebrande kraag gevat.

 1. Antwerpse papa die hilarische Instagrampagina maakte rond dochter gaat hele wereld rond: “In vijf dagen van 200 naar 40.000 volgers”

  Antwerpse papa die hilarische Instagram­pa­gi­na maakte rond dochter gaat hele wereld rond: “In vijf dagen van 200 naar 40.000 volgers”

  Kenny Deuss uit Antwerpen heeft de week van zijn leven. De jonge papa maakte - met de hulp van Photoshop - een hilarische pagina op Instagram waarop hij zijn dochtertje Alix (1,5) laat zien in allerlei gevaarlijke situaties. Nadat zijn verhaal zondag op HLN verscheen, gaat het nu de hele wereld rond. “Vannacht waren we nog op de Amerikaanse televisiezender Fox News te zien. In vijf dagen tijd gingen we van een 200-tal volgers naar meer dan 40.000", lacht hij.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen