Trucker bouwt cabine om tot opnamestudio om al rijdend (!) muziek te produceren

De bewuste vrachtwagencabine.
twitter @wspd3pio De bewuste vrachtwagencabine.
Een vrachtwagenchaffeur die aan de kant moest, heeft een Amerikaanse agent de vreemdste interventie uit zijn loopbaan bezorgd. De man bleek zijn bestuurderscabine te hebben omgebouwd tot een opnamestudio om ... al rijdend muziek te produceren. “Extreem gevaarlijk”, aldus State Trooper Chris Thorson.

De arrestatie dateert van oudejaarsavond, maar de state trooper maakte het nieuws pas deze week wereldkundig via Twitter. De trucker (31) kreeg op een snelweg in Kennewick in de noordwestelijke staat Washington de politie achter zich. De agent volgde in zijn patrouillewagen de vrachtwagen en stelde vast dat de snelheidslimiet werd overtreden. Eens gestopt, rook Thorson meteen een marihuanageur. De agent nam eveneens een hoeveelheid crystal meth in beslag . De bestuurder werd ingerekend.

Het meest vreemde in de cabine was de computer met werkend scherm naast het stuurwiel. De wegagent wou van de arrestant weten waar die voor moest dienen. Het antwoord van de dertiger was duidelijk: om al rijdend muziek te produceren. Aan het plafond van de cabine hing een microfoon. Op het computerscherm zijn effectief geluidsgolven waarneembaar.  Naast de computer ligt een koptelefoon, zo is te zien op de twitterfoto.  

De vrachtwagenchauffeur, wiens naam niet bekend is gemaakt, komt uit de staat Florida. De Washington Post achterhaalde zijn identiteit, maar kreeg geen reactie. De krant stootte op een facebookprofiel waarop video’s staan die zijn opgenomen vanuit een vrachtwagencabine. De stem die al rappend te horen is op de muziek, is mogelijk de trucker, schrijft de krant nog.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.