Oobah Butler
Volledig scherm
Oobah Butler © Twitter/Vice Magazine

TripAdvisor betrouwbaar? Beste restaurant van Londen blijkt gammel tuinhuis te zijn

BizarOp zoek naar een leuk restaurantje voor een avondje uit? Dan beland je algauw op TripAdvisor. Want al die reviews moeten wel een goede indicatie van de kwaliteit zijn, nietwaar? Niet dus, want grapjas Oobah Butler kon deze week bewijzen dat je de site gemakkelijk kan bedriegen.

19 reacties

 • Marc Gabriels

  4 jaar geleden
  Marc Gabriels Zal nooit mij nooit door tripadvisor laten leiden , zitten veel te veel mensen op die site die zichzelf belangrijk vinden !!!!!!
 • pol van de velde

  4 jaar geleden
  Als ik een restaurant voor de éérste keer binnen kom, alleen of met vrienden, vraag ik steeds om de keuken te mogen zien. In de meeste gevallen is dat geen probleem en in sommige gevallen wordt dit met fierheid toegelaten, indien dit geweigerd wordt stappen we gewoon terug buiten. Tegenwoordig openen meer restaurants met open keuken, kwestie van "beleving", een goede zaak.
 • José Lafaut

  4 jaar geleden
  Een culinaire bitcoin
 • Peter Buyck

  4 jaar geleden
  De naam wijzigen na een overname is stevig voer voor discussie. Een zaak met een zwakke reputatie is snel gebaat met een naamswijziging. Een zaak met een hoge reputatie kan door de nieuwe uitbaters in een onherstelbare dieperik worden gestort (en secundo: die eigenaars hebben de reputatie erg hoog te houden waardoor arbeidsdruk op zichzelf en hun personeel torenhoog is).
 • philippe decock

  4 jaar geleden
  Na iets ergs te hebben meegemaakt in een hotel in Ratingen (D) en een negatieve recencie erover te hebben gepost op Tripadvisor en werd ook gepubliceerd, zag ik nadien dat al te negatieve recencies weer werden verwijderd. Ook mensen die hetzelfde hadden meegemaakt had men verwijderd en kreeg ik publiciteiten van dat hotel VAN Tripadvisor. Sindsdien is mijn vertrouwen erin ferm achteruitgegaan. Een klacht bij hen werd afgewimpeld met een verontschuldiging.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Glazen lift brengt je naar hoogste punt van nieuw spectaculair uitkijkplatform over New York City

  Glazen lift brengt je naar hoogste punt van nieuw spectacu­lair uitkijk­plat­form over New York City

  Manhattan heeft er nog maar eens een observatiedek bij. Summit One Vanderbilt nestelt zich in het fameuze rijtje met One World Observatory, de Empire State Building, Top of The Rock van het Rockefeller Center en de Edge in Hudson Yards. Allemaal bieden ze fabuleuze uitzichten op New York City. Maar het hoogste punt van het nieuwste uitkijkplatform in New York City bereik je ook nog eens met een adembenemende trip in een volledig glazen lift.