Kaci Sullivan was volop in transitie van vrouw naar man maar staakte de hormoonbehandeling en werd op natuurlijke wijze zwanger.
Volledig scherm
Kaci Sullivan was volop in transitie van vrouw naar man maar staakte de hormoonbehandeling en werd op natuurlijke wijze zwanger. © YouTube / My Trans Pregnancy

Transgender man krijgt gezonde baby, vijf jaar na eerste kind als vrouw

GenderVijf jaar geleden leefde Kaci Sullivan nog als vrouw en kreeg hij zijn eerste kind. De 30-jarige transgender man uit de Amerikaanse staat Wisconsin kreeg intussen via een keizersnede een gezonde baby. Daarmee is hij de eerste persoon ter wereld die als vrouw en als man een kind kreeg.

5 reacties

 • Sabine Hauspie

  4 jaar geleden
  Even op een rij zetten: Eerst was zij vrouw, bevallen van een kind. Daarna werd zij man (borsten, baarmoeder, vagina weg), slinger vanonder aangezet. En dan komt het beste: zij?hij? wordt zwanger. Dit gaat mijn petje te boven. Een baby in de buik als je op en top man bent en wil zijn?? Kan de wetenschap mij dat uitleggen?
 • Jurgen Van Den Bergh

  4 jaar geleden
  De wereld wordt zotter met de dag.
 • Anthony Vandooren

  4 jaar geleden
  Degoutant, onnatuurlijk en totaal fucked-up. Zou moeten verboden worden. Als "ze" dan toch een "man" is moet die mens geen kinderen kunnen krijgen. Dit is gewoon absurd, moest verboden worden op deze planeet!!
 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  Binnenkort iemand die bevalt va een schaap. Of een schaap dat bevalt van een mens.
 • Elle Devee

  4 jaar geleden
  Als hij op natuurlijke manier zwanger geworden is is hij nog altijd een vrouw vanonder. Ik moet de eerste man nog zien met een vagina en baarmoeder