Tony Garnett en Sofiia Karkadym in betere tijden.
Volledig scherm
Tony Garnett en Sofiia Karkadym in betere tijden. © Instagram

Tony liet gezin vallen voor Oekraïense vluchtelinge, maar komt nu zelf bedrogen uit: “Ik heb het helemaal gehad met haar”

Amper tien dagen had de Brit Tony Garnett (30) dit voorjaar nodig om zijn partner in te ruilen voor de Oekraïense vluchtelinge die in zijn huis kwam wonen. De romance werd daarmee wereldnieuws een half jaar geleden. Nu blijkt echter ook Sofiia Karkadym (22) niet de ware voor hem te zijn. “Ze wordt onhandelbaar als ze gedronken heeft. Ik heb het helemaal gehad met haar”, verklaart hij in een interview met de Britse krant ‘Daily Mail’.

  1. “Ik ben geen echtbreekster”: Oekraïense vluchtelinge antwoordt op kritiek nadat ze voor relatiebreuk bij opvanggezin zorgt

    “Ik ben geen echtbreek­ster”: Oekraïense vluchtelin­ge antwoordt op kritiek nadat ze voor relatie­breuk bij opvangge­zin zorgt

    “Ik ben geen echtbreekster. Het was nooit mijn bedoeling om dit gezin uit elkaar te halen.” Sofiia Karkadym (22) mocht als Oekraïense vluchtelinge logeren bij een Brits koppel, maar zorgde daar na amper tien dagen al voor een relatiebreuk. De boude zet kwam haar op heel wat kritiek te staan, waardoor ze nu de noodzaak voelt om haar naam zuiveren. “Ik heb hier zelf bitter weinig mee te maken. Hun liefde was al flink bekoeld vooraleer ik mijn opwachting maakte”, klinkt het in een interview met ‘The Sun’.