Tieners springen uit rijdende wagens in nieuwe levensgevaarlijke internettrend

rv
Dan veroorzaak je eens een internethype, dan gaan enkele 'fans' ermee aan de haal en maken ze er een (levens)gevaarlijk spelletje van. Het gaat om de #InMyFeelings-challenge die volgde op de hit In My Feelings van de Canadese rapper Drake.

Het begon allemaal heel onschuldig, met fans die hun beste moves bovenhaalden en daar bergen likes mee scoorden. Opeens begonnen mensen echter ook te 'dansen' terwijl ze uit rijdende auto's sprongen. En dat liep meer dan eens verkeerd af.

De meeste waaghalzen waren nog snugger genoeg om hun stunt heel traag rijdend uit te halen in een lege straat, maar sommigen sprongen zelfs uit hun wagen middenin druk verkeer. 

Bekijk ook:
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Janssens

  Dat ze maar doen, wat kan mij dat schelen dat die idioten alles doen om maar clicks te krijgen.

 • Benny De Keyzer

  Ontroerend mooi om te zien hoe het sociale media dankzij al die dwaze internettrends natuurlijk selectie een beetje helpt om zo de domste exemplaren uit ons genoom te verwijderen.

 • Pieter-Jan Poortmans

  Stommeriken.

 • Carlo Verstappen

  Als je dat ziet kan je begrijpen waarom Trump is verkozen. Aan die amerikanen is ne serieuse hoek af.

 • Mario Tersago

  Niemand wil dat zijn dochter/zoon zulke fratsen uithalen. Echter vind ik, dat we natuurlijke selectie zijn werk moeten laten doen. Vroeger wierpen ze dutskes van de berg, nu vangen we ze op en zeggen we ze dat ze de mooiste, slimste, sterkste zijn, terwijl dit helemaal niet zo is.. Dus als ze dan toch zo slim, sterk en mooi zijn, laat ze het dan aan de levende lijve ondervinden. Dat moesten wij ook, alleen hadden we nog iets of wat boerenverstand om DIT niet te doen.