UNKNOWN
Volledig scherm
© UNKNOWN

Tienermeisje in comateuze toestand werpt basketbal

In Overland Park, Kansas (VS), verbaasde basketballiefhebster Maggie Meier haar dokters toen ze zelfs in comateuze toestand haar basketbalworpen niet vergeten bleek te zijn. In 2008 kwam het meisje ten val en werd ze in het ziekenhuis opgenomen na een beroerte. Dokters ontdekten dat het meisje aan meningo encefalitis, een soort meningitis, lijdt die zwellingen op de hersenen veroorzaakt en in sommige gevallen fataal kan zijn.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Het leven van een Vlaamse bitcoinmiljonair: Afrikaanse vrouwen, snelle wagens en misnoegd over politie-inval
  Play
  13

  Het leven van een Vlaamse bitcoinmil­jo­nair: Afrikaanse vrouwen, snelle wagens en misnoegd over politie-in­val

  Een Vlaamse bitcoinmiljonair met een voorliefde voor “zwarte vrouwen” en sportwagens is in Afrika in het vizier van de politie beland. Omdat hij zijn 21-jarige vriendin 800.000 euro cadeau gaf, verdenkt het gerecht hem van een witwasoperatie. Tegen HLN zegt de man dat hij veel geld verdiende met crypto-investeringen. “De politie liet ons gaan, maar sindsdien leven we in angst.”