Tiener wordt overrompeld met foto's nadat ze op Twitter zegt wat ze sexy vindt

Studente Danielle McIver werd overspoeld door foto's en berichtjes van mannen nadat ze op Twitter postte wat ze sexy vindt.
rv Studente Danielle McIver werd overspoeld door foto's en berichtjes van mannen nadat ze op Twitter postte wat ze sexy vindt.
Toen de 18-jarige studente Danielle McIver achteloos op Twitter postte dat “de drie meest sexy dingen” ‘een jongen in werkkleding, een jongen die aan het rijden is' en 'een jongen in een grijze katoenen broek' zijn, had ze niet verwacht dat al die werkende, werkkleding dragende, rijdende mannen ook daadwerkelijk zouden reageren op haar post.

Tientallen jonge mannen stuurden hoopvol kiekjes van zichzelf naar de studente verpleegkunde, maar tot nu toe zit de perfecte man er voor Charlotte nog niet bij. “Ik heb nog aan niemand een antwoord gestuurd”, zegt de Schotse uit Livingston. “Ik denk niet dat ik de man van mijn dromen op Twitter zal vinden. Daar is uiteraard wel wat meer voor nodig dan wat werkkleding en een rijbewijs.”

Sommige mannen reageerden niet voor zichzelf, maar grepen de gelegenheid aan om hun vrijgezelle vrienden aan te prijzen. Vrouwen reageerden overigens ook op het berichtje van de studente en waren het vooral roerend met haar eens. 
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • frank triolet

    Amai die weet niet wat sexy is. Aan haar kleding gezien begrijp ik het

  • Stephaan Van den Broeck

    Hoe verwachten meisjes nu dat mannen hen respecteren, wanneer ze zo'n uitdagende kledij dragen. Ijdelheid primeert op zelfrespect. (wat natuurlijk niet wil zeggen dat meisjes die zo'n kledij dragen, een vrijgeleide geven voor ongewenste intimiteiten, ik vind het er enkel wat over gaan. Vraag 'ns aan al die ijdeltuiten of ze hun dochter of zoon zo op het internet zouden willen zien staan)

  • Claire Van Rompuy

    Haar borsten komen onder haar “bloesje” uit???