Tiener woont vier dagen onopgemerkt in supermarkt

AFP
Werknemers van een vestiging van supermarktketen Walmart in het Amerikaanse Corsicana geloofden hun ogen niet toen ze een 14-jarige jongen vonden die vier dagen lang in de winkel had geleefd.

De jongen had twee schuilplekken gemaakt waar hij 's nachts ook sliep: een bevond zich in de gang voor babyspullen waar hij zich achter kinderwagens en dozen verstopte. De andere schuilplaats was achter een schap met toiletpapier.

Om zo onopgemerkt mogelijk te blijven, droeg hij zelfs luiers uit de winkel in Texas om zijn behoeften te doen. Zo liep hij niet het risico betrapt te worden op weg naar de openbare toilet. Eten en drinken haalde hij uit de rekken. Voor gezelschap had hij zelfs een vis uit de afdeling 'huisdieren' gehaald.

Kinderbescherming
Vier dagen lang kon hij zich schuilhouden in zijn nieuwe 'thuis', tot een spoor van afval door de winkel hem verraadde. Het personeel belde de politie, die de jongen vervolgens terugbracht naar zijn familie. De kinderbescherming liet weten dat de jongen bij familie woont, maar tijdens zijn verdwijning op bezoek was bij andere familieleden. Walmart is niet van plan om de jongen iets ten laste te leggen.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels