Ga naar de mobiele website
^ Top

Tickets voor Barcelona - Juventus en dan gebeurt het ondenkbare

Photo News
Senne Vrijsen (22) uit Kleine-Brogel was in de wolken toen hij tickets had geregeld voor de voetbaltopper tussen Barcelona en Juventus, een herhaling van de Champions League Finale in 2015.

Met vier Breugelse vrienden zou hij de kraker live bijwonen. Meer dan honderd euro per persoon hadden ze hiervoor neergeteld. Veel geld, maar alles om Messi, Suarez, Buffon en co eens live aan het werk te zien. Helaas is de Breugelaar samen met zijn vier vrienden nooit in Camp Nou geraakt.

"Toen we hoorden dat er in Frankrijk werd gestaakt, zijn we van Zaventem naar Düsseldorf gereden om van daaruit te vliegen. Helaas werden we daar geconfronteerd met de problemen van Air Berlin. We konden nog regelen om naar Valencia te vliegen en pas morgen zijn we in Barcelona. Op vakantie gaan, lukt nog wel, maar voor de wedstrijd zijn we twee dagen te laat", treurt hij.

Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Rudy De Wever

    Dankzij vakbonden kan je jezelf permitteren om zoveel geld uit te geven Haaren, of ben je ook zo een egoïst die denk dat bazen je sowieso goed gaan betalen als ze het niet moeten volgens afspraken, hahahah om eens goe mee te lachen. Je zou momenteel werken voor 5 euro per uur, daarbovenop dat we al bijna tien jaar inleveren.

  • kurt billiet

    13 a 14u rijden met de auto...moeilijk hoor...

  • M Haaren

    Ja, vakbonden doen blijkbaar overal alles om iedereen het leven zuur te maken, ze laten geen kans onbenut.... Negatievere mensen dan die van den bond kan je dan ook niet vinden....

Meld een bug