Tesla-fan laat contactsleutel Model 3 in onderarm implanteren

Deze vrouw liet de contactsleutel van haar Tesla in haar onderarm implanteren
Amie DD via Youtube Deze vrouw liet de contactsleutel van haar Tesla in haar onderarm implanteren
Een vrouwelijke Tesla-fan uit de Verenigde Staten heeft van haar onderarm tevens een deursleutel gemaakt. Met behulp van een geïmplanteerde chip kan ze haar auto openen en sluiten en de motor starten.

Dat Tesla's geen conventionele contactsleutels nodig hebben, is al langer bekend. Een sleutelkaart met chip volstaat om de auto te ontsluiten en starten. In de Verenigde Staten vond Amie DD dit toch nog teveel gedoe en dus besloot ze om de chip uit de sleutelkaart te halen en deze te laten omhullen met biopolymeer. Vervolgens liet ze deze aanbrengen onder haar huid.

Het creëren van een bionische arm was wel moeilijker dan ze had gedacht. De antenne van het Model 3 pasje loopt namelijk langs de buitenkant van de kaart. Om het geheel los te krijgen, moest ze de pas oplossen in aceton. Nu maar hopen dat ze haar geliefde auto niet snel total loss rijdt, want het is nog allerminst zeker of ze de geïmplanteerde chip ook kan gebruiken als ze een nieuwe auto koopt.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Steve Catternan

  Lijkt superleuk. Als er nu 1 chip zou bestaan om auto, betalingen in winkels, smartphone, tablet, laptop, deuren te openen... en verder te controleren... give me 1 Please, gedaan met die ambetante last in de jeansbroek

 • raf peeters

  Ronald Beeken ,er zijn al een tijd sleuteltassen op de markt waar het signaal niet doorgaat van de sleutel naar de wagen hè.(SIGSEC)

 • Freddy De Vos

  Rijp voor het zothuis! Lekker gezond een chip in u lijf!

 • Roland Beeken

  Het signaal van draadloze autosleutels die in huis liggen word door autodieven via een versterker gebruikt. Men kan dat oplossen door deze in zilverpapier of een ijzeren doosje te leggen ( kooi van Faraday). Hoe gaat zij dat oplossen?