Tennisspeelster verliest arm na beet van krokodil, enkele dagen later stapt ze al in huwelijksbootje

Facebook
Straf staaltje doorzettingsvermogen: een krokodil beet de arm af van een Zimbabwaanse vrouw, maar dat hield haar niet tegen om enkele dagen later toch al in het huwelijksbootje te stappen. Of hoe liefde uiteindelijk toch alles overwint...
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het ongeluk gebeurde terwijl Zanele Ndlovu aan het kanoën was in de Zambezi-rivier in Zimbabwe. Haar Britse aanstaande trachtte haar nog te redden, maar moest uiteindelijk machteloos toekijken.

"Ze zaten allebei in een rubberbootje", vertelt een vriend van de familie. "De krokodil viel haar aan en rukte haar rechterarm weg. Aan de linkerhand liep ze ook verwondingen op. Ze mogen van geluk spreken dat ze nog in leven zijn."

Facebook

Jamie Fox knutselde zo snel hij kon een verband in elkaar. De voormalige tennisspeelster verloor heel veel bloed, er werd zelfs even gevreesd voor haar leven. In het ziekenhuis van Bulawayo sleurden de dokters er haar doorheen, al was ze natuurlijk wel het grootste deel van haar arm kwijt.

Maar kijk, de liefde laat zich door geen enkel obstakel tegenhouden. Ndlovu gaf enkele dagen later zoals voorzien al haar jawoord. De romantische locatie aan de Victoria-waterval die gereserveerd stond, werd voor de gelegenheid ingeruild voor de ziekenhuiskapel.

Het koppel toen er van het ongeval nog geen sprake was.
Facebook Het koppel toen er van het ongeval nog geen sprake was.

Op de beelden is te zien hoe haar stomp nog stevig ingepakt zit. De kus werd er niet minder vurig om, tot groot jolijt van familie en vrienden. "Eigenlijk is het een mooi liefdesverhaal", aldus een van de aanwezigen. "Het ongeluk met de krokodil heeft geen verschil gemaakt, ze zien elkaar oprecht graag. Hun gevoelens zijn hierdoor zelfs nog sterker geworden."

Facebook4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ingrid joosten

  Schattig filmpje!

 • Jurgen Van Den Bergh

  Nog steeds in schock denk ik.

 • BRIGITTE COPPENS

  Ze heeft toch nog een andere arm waarmee ze kan tenissen ? Wat is het probleem ?

 • dominique van beylen

  oharme dat kind, en dat in een ziekenhuis in Bulowayo, 2de grootste stad van Zimbabwe, je kan dat vergelijken met Antwerpen maar dan wel veel kleiner. Hopelijk werd ze verzorgd in een privé kliniek;