AFP
Volledig scherm
© AFP

Tegenvaller voor drugsbende: everzwijnen vernielen 20.000 euro aan cocaïne

Een zware financiële dobber voor een drugsbende in Italië. Hun in het bos verstopte cocaïnevoorraad met een geschatte straatwaarde van 20.000 euro is in oktober vernield door... everzwijnen.

2 reacties

 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  3 jaar geleden
  De vraag is maar of dit verhaal klopt ,ze kunnen de cocaine in eigen zakken doen verdwijnen hebben en zijn de everzwijnen als dader aangeduid.Denk als een everzwijn zo'n grote hoeveelheid zou binnen hebben meer met zijn poten onderste boven zou liggen of overdosis binnen hebben hebben.
 • Leonarda Van Opbroecke

  3 jaar geleden
  Everzwijnen die onder invloed van drugs vernielingen aanbrengen, moet je die dieren het toch niet kwalijk nemen, he. Uiteindelijk rest er in de toekomst maar één oplossing. Cocaine legaliseren om die maffia te stoppen. Het gebruik zal niet veel veranderen maar de criminaliteit wel.
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.