Superkat redt kleuter van kookplaat

VideoGelukkig hield deze kat een oogje in het zeil toen het zoontje van zijn baasjes gevaarlijk dicht bij de kookplaat kwam. Het beestje ging op zijn achterste poten staan om de kleuter te redden van mogelijk pijnlijke brandwonden. De ouders filmden ondertussen het tafereel.

 1. Grappig of not done?: Chauffeur rijdt met kat op motorkap door stad
  Play
  Video

  Grappig of not done?: Chauffeur rijdt met kat op motorkap door stad

  Grappig of gewoon 'not done'? Een vrouw toerde door New Philadelphia, Ohio met een kat op de motorkap van haar wagen. Het beestje was vastgemaakt aan een leiband. Polly Vandall stond voor een rood verkeerslicht en zag het gebeuren. Omdat niemand haar straffe verhaal zou geloven, nam ze snel een paar foto's. Ze plaatste de beelden van het opmerkelijke tafereel op Facebook en in geen tijd ging haar verhaal viraal.
 2. Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimentatiegeld
  29

  Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimenta­tie­geld, dochter zet zijn rotstreek om in goede daad

  Een Amerikaanse vader heeft zijn frustraties tegenover zijn ex-vrouw op bijzonder opvallende wijze kenbaar gemaakt. De man dumpte 80.000 pennies in haar voortuin. Het bleek te gaan om de allerlaatste betaling alimentatiegeld, aangezien zijn jongste dochter zonet 18 jaar was geworden. Beelden van het incident gaan viraal, de moeder en haar twee dochters hebben intussen besloten om de smakeloze actie om te zetten in een goede daad. Ze doneerden het volledige bedrag van omgerekend 800 dollar of 660 euro aan een nabijgelegen centrum voor slachtoffers van huiselijk geweld.
 1. Hoofd van de grootste familie ter wereld overleden in India

  Hoofd van de grootste familie ter wereld overleden in India

  De 76-jarige Ziona Chana, oftewel het hoofd van de grootste familie ter wereld, is overleden in de Indiase staat Mizoram. De man laat maar liefst 38 vrouwen, 94 kinderen, 33 kleinkinderen en een achterkleinkind na. Chana was de leider van een religieuze sekte die gelooft in polygamie, een praktijk waarbij iemand met meerdere personen trouwt. De man leed aan diabetes en hoge bloeddruk, wat de oorzaak van zijn overlijden zou zijn geweest.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!