Student vindt zeldzame Lamborghini en Ferrari in garage van zijn oma

.
Reddit/eriegin .
Een Amerikaanse student heeft in de garage van zijn oma twee peperdure oude sportwagens ontdekt. De wagens stonden twintig jaar lang in de garage en zijn samen bijna een half miljoen euro waard.

Een Amerikaanse student heeft foto’s online gezet van zijn unieke vondst. De Lamborghini Countach uit 1981 is de duurste en ook de zeldzaamste van de twee bolides. Van deze Countach werden amper 321 exemplaren gemaakt, de wagen zou zo’n 390.000 euro waard zijn. Van de Ferrari 308 GTS Targa zijn helaas de wielen verdwenen, maar na renovatie is de auto zo’n 90.000 euro waard.

Hoe kwamen die twee superwagens nu in oma’s garage terecht? De student legt op Reddit uit dat zijn opa luxewagens verhuurde in de jaren 80. Omdat de verzekeringskosten te hoog werden, ging zijn bedrijfje failliet, maar enkele wagens besloot hij niet te verkopen. De opa stierf en decennia lang stonden de auto’s stof te vergaren in de garage. Het was van zijn kindertijd geleden dat de student nog in de garage van zijn grootouders geweest was: "Ik voelde me als een archeoloog."

De oma wil de auto’s voor de juiste prijs verkopen, klinkt het. Beide wagens bevinden zich wel in slechte staat.

Van deze Lamborghini Countach 5000S werden amper 321 exemplaren gemaakt.
Reddit/eriegin Van deze Lamborghini Countach 5000S werden amper 321 exemplaren gemaakt.
De Ferrari 308 GTS Targa heeft wel wat oplapwerk nodig.
Reddit/eriegin De Ferrari 308 GTS Targa heeft wel wat oplapwerk nodig.
Ook het interieur van de Ferrari is aan vernieuwing toe.
Reddit/eriegin Ook het interieur van de Ferrari is aan vernieuwing toe.43 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • johanneke li

  voor de carosserie-onderdelen/lichten zijn ze zeker nog bruikbaar. het was natuurlijk dom om ze gewoon te laten aftakelen ipv te gebruiken of verkopen Lijkt me niet onmogelijk dat ze het niet opmerken bij een bezoek, of doorsnuffelen jullie iemands huis van kop tot teen bij een bezoek wat me onbeschoft lijkt zonder passende reden?!

 • Danny Govaerts

  Als ze ooit wagens verhuurd hebben zal zijn vader wel weten hoe zo iets terug in orde te brengen. Of wou die nooit in de zaak helpen en zouden er geen andere zone of dochters zijn. Die van wanten weten.

 • raf peeters

  Jammer dat het zover is moeten komen ,zo te zien hebben ratten en muizen deftig hun werk gedaan al die jaren ,maar dan nog ,na restaureren zijn ze behoorlijk wat waard.

 • valere vermeulen

  ik zie alleen een hoop miserie staan.

 • alain vandezande

  en hij daar vroeger nooit geweest? pfffff fake verhaal