Ga naar de mobiele website
^ Top

Student (21) laat 60.000 bijen op zijn hoofd kruipen: "Ze steken alleen maar om te spelen"

Twitter/@MailOnline
Nature M.S. (21) kreeg de honing met de paplepel mee, want zijn vader is een bekende Indiase imker. Maar terwijl zijn vader liever een beschermend pak draagt, houdt Nature ervan om nauw in contact te staan met de bijtjes. Hij riskeert zelfs zijn leven door 60.000 bijen over zijn gezicht te laten lopen.

Al sinds hij vijf is, laat Nature bijen over zijn gezicht lopen. De insecten doen hem tot rust komen, zegt hij, ook al steken ze hem. "Maar dat is alleen maar om te spelen. Ik voel hun steken niet eens", aldus Nature.

De tienduizenden bijen op zijn gezicht houden Nature niet tegen om zijn dagtaken te vervullen. Hij leest boeken, gaat wandelen en danst zelfs met een zwerm bijen op zich. "Ik heb een band met die dieren."

"Toen ik jong was, maakte ik geen verschil tussen een bij en een vlieg. Ik heb er meteen een band mee opgebouwd, zodat ik me nooit bedreigd voel. En dat gevoel is wederzijds", vertelt Nature, die met zijn stunt aandacht wil vragen voor de bijen. "Ik wil aantonen dat bijen lief zijn voor mensen."

Nature hoopt om later een doctoraat in landbouwkunde te behalen.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Kelly Vanhoeymissen

    En ik loop al weg als ik nog maar een zie of hoor laag staan 10.000 dan val ik letterlijk dood van de angst hahaha .. zotte mensen op de wereld ja watte !

  • Ivan Willems

    Te zot om los te lopen. Maar goed dat zot zijn geen pijn doet.

  • poesel boeb

    Had gehoopt op een foto (gezicht) 1 dag na zijn stunt..

Meld een bug