Straf: motard landt meteen na ongeval op zijn twee voeten

YouTube
Een Amerikaanse motard mag niet klagen over de kwaliteit van zijn engelbewaarder. Toen hij een kruispunt in San Francisco overstak, werd hij van links aangereden door een chauffeur die het rode licht genegeerd had.

Een banaal ongeval, ware het niet dat de motorrijder op wel heel spectaculaire wijze op zijn twee voeten landt. Tijdens de twee seconden die hij in de lucht hing, voerde hij een haast perfecte salto uit. Als bij wonder kwam hij net voor de bumper van zijn aanrijder terecht. "De dood van mijn Daytona 675 en de geboorte van mijn ninja-talenten", noemde de pechvogel het zelf op Reddit. De spectaculaire beelden werden geschoten via de camera op zijn helm.

De motorrijder legde uit dat hij net van zijn werk kwam en op weg was naar zijn huis. "Meer dan enkele blauwe plekken en lichte schaafwonden heb ik er niet aan overgehouden. Gelukkig had ik stevige beschermkledij aan." De gepersonaliseerde motor kwam er minder goed vanaf en bleek zelfs rijp voor de schroothoop.

Het bizarre ongeval zou ook geregistreerd zijn via de dashcam van een taxi. Van zodra die beelden beschikbaar zijn, zal u ze hier kunnen vinden.