Stier met jeukend achterwerk zet drie Schotse dorpen zonder stroom

Stier Ron ging tegen een elektriciteitspaal schuren, en zette drie dorpen zonder stroom.
RV Stier Ron ging tegen een elektriciteitspaal schuren, en zette drie dorpen zonder stroom.
Een stier met jeuk aan de billen heeft drie dorpen en honderden gezinnen in Schotland een tijd zonder stroom gezet. De kolos ging tegen een paal aan schuren, maar daardoor donderde een elektriciteitskast naar beneden. 

“Ron wil zich bij de inwoners van Chapelton en Strathaven verontschuldigen voor het veroorzaken van een stroompanne bij 700 gezinnen”, aldus eigenares ‎Hazel Laughton. “Doordat hij met zijn jeukende billen tegen een elektriciteitspaal ging schuren, donderde de transformatorkast naar beneden. We zijn blij dat hij nog leeft, want voor hetzelfde geld had hij 11.000 volt door zich heen gekregen.”

Volgens elektriciteitsmaatschappij SP Energy Networks zaten 800 gezinnen in drie dorpen van donderdagavond tot vrijdagochtend zonder stroom door het incident. 

RVReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.