Spuwen in thee kan bediende McDonald's twintig jaar cel kosten

UNKNOWN
In South Carolina is een bediende van fastfoodketen McDonald's gisteren gearresteerd omdat hij in de ijsthee van een moeder zou gespuwd hebben. Als bewezen wordt dat de 19-jarige Marvin Washington inderdaad de drankjes met zijn lichaamsvocht heeft aangelengd, kan deze frats hem twintig jaar cel kosten.

Een 33-jarige vrouw en haar dochter van 13 kochten hun ijsthee zaterdag in de McDonald's in Simpsonville. Toen ze thuis hun drankje openmaakten om er wat suiker bij te doen, zagen ze een vreemde substantie aan de oppervlakte van hun beker drijven. Na onderzoek bleek die substantie speeksel te zijn.

Camerabeelden
De geschokte moeder trok met de theebekers naar de politie. Speurders vroegen de camerabeelden van de hamburgertent op. Daar was op te zien hoe Marvin Washington zich over de bekers boog alvorens hij ze met vulde.

De jongeman werd gearresteerd en weer vrijgelaten na betaling van 5.000 dollar borg. Als bewezen wordt dat hij effectief in de thee heeft gespuwd, riskeert hij een maximale celstraf van twintig jaar.

Marvin Washington.
Greenville County Sheriff's Office Marvin Washington.