Spelende kinderen vinden 2.000 xtc-pillen, politie wil daders ‘surpriseparty’ geven

De vondst van de twee kinderen in Nijmegen
Politie Nijmegen-Zuid De vondst van de twee kinderen in Nijmegen
Twee spelende kinderen hebben deze middag in de Nederlandse stad Nijmegen ongeveer 2.000 xtc-pillen in een plastic tas gevonden. De partydrugs werden gevonden onder de brug bij het Westkanaalpad.

De politie vraagt de eigenaren van de pillen op ludieke wijze langs te komen op het bureau. “Bent u deze pillen kwijt? Kom dan even langs het bureau aan de Muntweg 209 in Nijmegen. Wij maken er, speciaal voor u, een supriseparty van meerdere dagen van. Vergeet niet uw identiteitskaart, tandenborstel en schoon ondergoed mee te nemen als u kunt aantonen dat de pillen van u zijn.”
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Filiep Lapeire

  Je weet natuurlijk maar nooit, sommige criminelen zijn niet al te slim alhoewel ze niet te dik lopen.

 • ivan Gabriels

  Goeie Hollandse flikken humor!

 • gustaaf carpels

  Gelukkig heeft geen van de kinderen er van geproeft

 • jeroen de rijck

  Trek het maar allemaal in het belachelijke , wat als deze kinderen dachten dat het snoep was , ze zouden beter post vatten op de plaats waar het gevonden was , de straatwaarde van deze pillen zal ook wel niet mis zijn en de dealers zullen het risico wel nemen voor ze te vinden , maar nu niet meer want ze weten wie de drugs heeft !?

 • Bert Van den bossche

  Hehehe gelukkig waren het verstandige kinderen....