Rv
Volledig scherm
© Rv

"Sommigen wensten me dood, maar ik ben geen dramaqueen": blogster die vier nachten gratis in hotel wilde logeren reageert nog een laatste keer

Bizar"Ik kreeg te horen dat ik beter zou sterven, sommigen wensten zelfs dat mijn kinderen later kanker zouden krijgen." De veelbesproken blogster die gratis in een hotel in Dublin wilde logeren, vertelt in een nieuwe video hoe hard ze het na alle heisa te verduren gekregen heeft. Maar ze wil vooral ook nog enkele misverstanden uit de weg ruimen. "Ik heb deze vaudeville niet zelf uitgelokt en ik ben géén dramaqueen", klinkt het. Goed nieuws trouwens ook voor wie vindt dat het moddergevecht nu lang genoeg aangesleept heeft. "Dit is de laatste keer dat ik erop terugkom, beloofd!"

29 reacties

 • Walter Sillis

  4 jaar geleden
  Influencers en reviewers zijn de moderne maffiosi. En daarbij, wat jij leuk vind is voor mij misschien pure horror.
 • Willy Masson

  5 jaar geleden
  Zielig meiske , een beetje na janken , dit geeft je ook een idee over het IQ van de dame en haar aanhang. Gratis kleding en dus is het top, gratis eten en dus top
 • Ludwig VdB

  5 jaar geleden
  Een dikke profiteur is die madam. Als zij iets gratis krijgt gaat ze proberen mij zover te krijgen dat ik een deeltje van de door haar veroorzaakte kosten betaal door te proberen mij wijs te maken dat het een superverblijf betreft met als enige, waarschijnlijk niet vermelde, motivatie dat zij er gratis mocht verblijven. Dit lijkt meer een poging tot afpersing dan een vraag. Het enige wat ik hieruit leer is : geloof die zever niet want die staat er enkel en alleen omdat zij iets gratis kregen.
 • Frederik Boogaerts

  5 jaar geleden
  Wat een trien zoek echt werk iets waar de economie en mensheid WEL iets aan heeft!!!
 • Peggy Cornelis

  5 jaar geleden
  Sorry maar zo veel mensen hebben soms hulp nodig en krijgen de deur tegen hun neus. Deze juffrouw mag het super vinden gratis te krijgen er zijn mensen die in armoede leven en nooit iets krijgen. Voor men zelf beklag van ik was niet welkom, mens hotel heeft gelijk wie betaald zen personeel die leven van de inkomens kamers ook.