Ga naar de mobiele website
^ Top

Slapeloze Schot wint 6 miljoen euro op online-jackpot

Omdat hij 's nachts uit zijn slaap was gewekt door een blaffende hond, besloot een twintiger uit het Schotse Ayrshire een online-gokje te wagen. Een beslissing die de jongeman een fenomenale winst van 5,1 miljoen Britse pond of zo'n 6,135 miljoen euro heeft opgeleverd. Dat meldt de Daily Record.

De wakkere winnaar, die vooralsnog anoniem wenst te blijven, zette 1 pond in op een online jackpot. Het geluk bleek hem toe te lachen want al snel had hij 250 pond of 300 euro gewonnen.

Het grotere werk
Tijd voor het grotere werk, moet de man gedacht hebben en hij surfte naar de goksite Betfred. Daar waagde hij zijn kans op het spelletje Beach Life waarmee een enorme pot te winnen is. Na zes pogingen was het al goed raak. De Schot was in één klap ruim 6 miljoen euro rijker. Het gaat om de grootste online jackpotwinst in het Verenigd Koninkrijk.

Privéjet
Kort na de wonderbaarlijke winst is de nieuwe miljonair met een privéjet overgevlogen naar het hoofdkantoor van gokmaatschappij Betfred.com. Daar overhandigde oprichter Fred Done hem de gespekte checqueken van opricht

Even bezinnen

"Hij heeft alles aan die blaffende hond te danken", aldus een vriend van de geluksvogel. "Intussen is mijn vriend bij een familielid ingetrokken om alles even op een rijtje te zetten. Hij weet nog niet of hij met zijn verhaal naar buiten zal komen". (eb)Meld een bug