Slang jaagt Nigeriaanse parlementsleden op de vlucht

Illustratiebeeld.
iStock Illustratiebeeld.
In het zuidwesten van Nigeria moesten parlementsleden van een regionaal parlement plots op de vlucht slaan toen er een slang in het parlement was terechtgekomen. Het reptiel zou van het dak gevallen zijn tot in de kamer.

"We stonden op het punt de plenaire vergadering in te gaan toen er een grote slang uit het parlement kwam. Dat verstoorde onze vergadering en we moesten snel vertrekken", zei de woordvoerder van het parlement van de staat Ondo, Olugbenga Omole. Niemand raakte gewond door de slang.

Volgens de woordvoerder geraakte de slang binnen door de slechte staat van de gebouwen. De parlementsleden wilden geen voet meer in het gebouw zetten tot de ongediertebestrijding langskwam en het er veilig was.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.