Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Skelet van ‘mislukte Houdini’ vastgeketend aan boom gevonden, twee jaar nadat man vermist raakte

Twee jaar lang stond de Russische politie voor een raadsel. Waar was de vermiste wandelaar en survivalenthousiasteling Ivan Klyucharev? Maandagnacht zijn zijn stoffelijke resten teruggevonden in een bos. Zijn handen waren met handboeien vastgeketend aan een boom, een camera stond recht op hem gericht.

9 reacties

 • johanneke li

  4 jaar geleden
  Lijkt me inderdaad zelf opgezet! De camera brengt wel duidelijkheid als die filmde tijdens het gebeuren. Dom om jezelf vast te ketenen met nie'and in de buurt om je te helpen in nood
 • Aster Maas

  4 jaar geleden
  Raar die kraaknette schedel onder die kap. Geen huidflarden of restanten van haar te zien. Fake news? Opgezet spel?
 • Axel Roosen

  4 jaar geleden
  André, Houdini is niet gestorven door een van zijn goocheltrucs. Gewoonweg aan een onbehandelde blindedarmonsteking. Andere goochelaars zijn wel overleden aan hun truucs, wat deze man gedaan heeft is gewoon dom. In je eentje zo iets proberen...
 • Erwin Kraus

  4 jaar geleden
  Houdini is gestorven door een gesprongen appendix.
 • André Gijbels

  4 jaar geleden
  Houdini had altijd iets achter de hand om eruit geraken....deze is ook een keer mislukt en overleden met één van zijn goocheltrucs
 1. Schokkende beelden tonen moment waarop 18-jarige vrouw slachtoffer wordt van 'bruidsdiefstal’ nadat ze huwelijksaanzoek weigert
  Play

  Schokkende beelden tonen moment waarop 18-jarige vrouw slachtof­fer wordt van 'bruidsdief­stal’ nadat ze huwelijks­aan­zoek weigert

  In het Russische Tambov heeft een familie een meisje ontvoerd nadat ze weigerde om met een van hen te trouwen. Amik Shamojan (20) zag zijn aanzoek geweigerd, en riep de hulp van zijn vader en broer in. Zij zagen geen betere optie dan Bella Ravojan (18) te ontvoeren. De familie drong het appartement van het meisje binnen en sleurde haar naar hun auto. Ze ontvoerden de vrouw naar de regio rond Nizjni Novgorod. Een paar dagen later wist het meisje te ontsnappen, waarna ze naar de politie trok. Amik Shamojan trok zelf ook naar de politie en bekende de feiten, maar de andere familieleden sloegen op de vlucht. Zij zijn dan ook op de federale opsporingslijst gezet. Als ze veroordeeld worden, kunnen ze alle drie een gevangenisstraf tot 12 jaar krijgen.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.