Seksshop bezorgt speeltjes aan huis via fietskoerier

Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Met deze spreuk in het achterhoofd heeft de New Yorkse keten van seksshop 'Babeland' een fietskoerierdienst opgericht om behoeftige klanten op elk uur van de dag en de nacht aan seksspeeltjes te helpen. Dat schrijft The Brooklyn Papers.

Het moet niet altijd pizza of Chinees zijn. Voortaan kan je in New York dus ook een vibrator of ander sekstuig thuis laten bezorgen. "We hebben al klanten gehad die ons belden dat ze een van onze artikelen zo snel mogelijk nodig hadden en dat ze geen zin hadden om het huis uit te komen", aldus een medewerkster van 'Babeland'.

Gratis levering met Valentijn
New Yorkers kunnen terecht op de website van de seksshop om daar hun favoriete stoeiartikelen te kiezen. Ze plaasten hun bestelling en de fietskoerier brengt de koopwaar, discreet verpakt, bij de klant thuis. De levering kost 30 dollar, maar deze service is gratis met Valentijn.

Gepersonaliseerde dildo
'Shag', een andere seksboetiek in Brooklyn, komt dan weer op de proppen met de gepersonaliseerde dildo. Mannen kunnen hun lid levensgroot laten boetseren en 'verharden' om die dan aan hun partner te schenken. Een ideetje voor deze lange koude winternachten? (eb)