Kirill Tereshin.
Volledig scherm
Kirill Tereshin. © Twitter

Russische MMA-vechter die biceps inspoot met olie, vreest armen te verliezen

Een Russische MMA-vechter die al jaren met zijn gezondheid worstelt nadat hij zijn armen zo groot als een voetbal wist te maken door er goedkope synthetische olie in te spuiten, wacht nog meer operaties. Komen die niet op tijd, dan dreigt de bodybuilder beide armen te verliezen. Daarmee is de nachtmerrie voor de 24-jarige Kirill Tereshin, zoals hij het zelf omschrijft, na ruim drie jaar nog altijd niet ten einde. “Ik beschouw mezelf als schuldige, daar ben ik mij bewust van.”

10 reacties

 • Philippe Bultiau

  1 maand geleden
  In 1 van zijn filmkes zegt hij letterlijk dat hij doet met zen lichaam wat hij wil... en nu janken heee
 • andre wouters

  1 maand geleden
  Daar is nen ferme hoek af!!!
 • Jaak Casteleyn

  1 maand geleden
  Olie in de armen, zaagmeel in de hersenen.
 • Ronny Gyles

  1 maand geleden
  Je moet niet veel verstand hebben, maar je moet dat beetje wel zo goed mogelijk gebruiken...
 • Mathias Lunders

  1 maand geleden
  Sommigen moeten tegen zichzelf beschermd worden
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Popeye-bodybuilder wil af van met olie gevulde megabiceps

  Popeye-bodybuil­der wil af van met olie gevulde megabiceps

  Kirill Tereshin (22), een Russische bodybuilder met biceps die door synthetische olie-injecties minstens zo groot als een voetbal zijn geworden, is in zijn vaderland een geldinzamelingactie begonnen om het spul weer uit zijn armen te kunnen laten halen. Een noodzakelijke operatie, want als dat niet heel snel gebeurt, bestaat de kans dat de ledematen van deze menselijke ‘Popeye’ verlamd raken en in het ergste geval geamputeerd moeten worden.
 1. Welles-nietesspel na viraal filmpje: werd familie uit vliegtuig gezet omdat etende peuter geen mondmasker droeg?
  9

  Wel­les-nietesspel na viraal filmpje: werd familie uit vliegtuig gezet omdat etende peuter geen mondmasker droeg?

  De Amerikaanse vliegtuigmaatschappij Spirit Airlines is na commotie rond een viraal filmpje in een lastig parket beland. De beelden doen uitschijnen dat een Joodse familie het toestel moest verlaten omdat hun etende dochter (2) geen mondmasker droeg. Volgens de prijsvechter klopt die versie echter niet. “Het waren de ouders die de regels niet respecteerden”, klinkt het.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?