Martina Corradi.
Volledig scherm
Martina Corradi. © Facebook

Rugzaktoeriste uit restaurant gezet vanwege deze outfit: “Wat is hier nu mis mee?”

“Je outfit is te onthullend.” Die weinig flatterende boodschap kreeg een Italiaanse rugzaktoeriste te horen toen ze op restaurant ging in Australië. De serveerster verplichtte Martina Corradi zelfs om haar boeltje te pakken en te vertrekken. De jongedame liet het daar echter niet bij en deed haar beklag op Facebook. Met resultaat, want plots bleek het topje in kwestie geen probleem meer. Er volgden excuses en Martina mag nu zowaar met haar vriend gratis komen dineren.

114 reacties

 • Emi Hergersberg

  3 weken geleden
  als men ergens gaat eten moet ge er maar voor zorgen dat anderen zich niet kunnen storen aan de outfit. Thuis kunt ge voor de rest lopen zoals ge wilt.
 • Johan Apatride

  3 weken geleden
  In een chic restaurant in de stad zou ik het wel eens zijn met de ober maar in een restaurant aan het strand? Komaan zeg! Prachtige vrouw in een leuk topje, wat is er daar mis mee aan het strad?
 • Gaston Foubert

  4 weken geleden
  Er zijn er die 'chic' gekleed gaan met een veel grotere decolleté
 • johanneke li

  4 weken geleden
  Ieder zijn mening, kan best begrijpen dat sommigen dit te bloot vinden, anderen zullen het juist graag hebben ;-)
 • Johan Maes

  4 weken geleden
  Er zijn zéér véél mensen die denken dat overal alles mag en kan, zoals in de meeste westers georiënteerde landen, maar voor de rest van de wereld gelden andere regels en men dient zich daaraan te houden, v.b. je moet als vrouw zo niet gekleed rondlopen in Saudi Arabië - Iran - Eritrea- enz...
 1. Belgische wint in Franse tv-quiz 220.000 euro, sommigen betichten haar van vals spel

  Belgische wint in Franse tv-quiz 220.000 euro, sommigen betichten haar van vals spel

  Onze landgenote Alessandra scheert hoge toppen in de muziekquiz ‘N’oubliez pas les paroles’ op France 2. In het tv-programma moet de kandidaat al zingend liedjesteksten aanvullen. De jonge vrouw (21) wist al dertien afleveringen te winnen en heeft daarmee al meer dan 220.000 euro binnengerijfd, goed voor een record. Tot ergernis van enkele internetgebruikers. Zij menen dat er vals spel mee gemoeid is.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 3. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"