Rioolarbeider doet zich voor als gynaecoloog

Er is een einde gekomen aan het perverse plannetje van een man uit Hongkong. De kerel, genaamd Tang, deed zich voor als gynaecoloog. In werkelijkheid werkte hij als schoonmaker in de openbare riolering.

Tang maakte zijn slachtoffers wijs dat hij een diagnose van hun gezondheidsproblemen kon stellen door simpelweg naar hun naaktfoto's te kijken. Genezen kon dan weer enkel door seks met hem te hebben.

Veertig fotoalbums
De onverlaat werd eind vorige maand gearresteerd nadat hij had gedreigd de compromitterende foto's van een 16-jarig slachtoffer openbaar te maken. Dit meisje diende klacht in bij de politie. Op zijn smartphone vonden de speurders veertig 'fotoalbums' met telkens beelden van een verschillende 'prooi'. De politie kon ook de hand leggen op filmpjes waarop te zien is hoe Tang seks heeft met zijn slachtoffers.

De rioolwerker heeft zijn 'spelletje' van juni tot oktober kunnen volhouden eer hij door de mand viel. De slachtoffers van Tang zijn tussen 13 en 21 jaar. De politie heeft zeventien van hen kunnen contacteren. Vier van deze jonge vrouwen hebben bevestigd dat ze geslachtsverkeer hadden met de man. Tang wordt beschuldigd van verkrachting.