Restaurant voor nudisten geopend in Parijs: gasten moeten wel pantoffels dragen

Facebook O'Naturel

Nudisten zijn in de regel aangewezen op locaties buiten de stad, in parken en op campings bijvoorbeeld. Restaurants voor de liefhebbers van naaktrecreatie zijn ook daar te vinden. Uitzondering is vanaf vandaag het restaurant O'Naturel in Parijs.

Wie binnenkomt, moet behalve zijn kleren ook zijn draagbare telefoon bij de garderobe achterlaten. Mannen moeten verplicht de uitgereikte pantoffels dragen, vrouwelijke bezoekers mogen desgewenst hun modieuze schoeisel aanhouden. De aankleding van de eetgelegenheid is simpel: witte muren en zwarte stoelen. De keuken wordt omschreven als 'edel bistro'.
11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • guido vermeyen

  en als je smost ?

 • Shakira moessa

  Hoe zot kun je het bedenken ?

 • an debo

  Tja...niks vr mij. Liever met t shirt aan tafel

 • steven goossens

  Zou hier ook veel meer moeten komen en mensen eindelijk eens laten snappen dat naaktheid niks met sex te maken heeft maar wel het meest natuurlijke in de wereld is. Zij die dit veroordelen zijn de perverten waarvoor we moeten opletten in de maatschappij

 • jos beverke

  Zie ze daar al zitten ,moederke met lange borsten en de tepels in haar soepbord en meneer met....op zijn pantoffels.Het oog moet ook iets hé,smakelijk!