De 'lijkzakken' zijn inmiddels van het restaurant verwijderd.
Volledig scherm
De 'lijkzakken' zijn inmiddels van het restaurant verwijderd. © Albert van der Heide

Restaurant hangt lijkzakken op als Halloween-decoratie

Een restaurant in het Nederlandse dorp Hendrik-Ido-Ambacht (provincie Zuid-Holland) choqueert met hun stunt voor Halloween.  De uitbaters hingen twee lijkzakken ter decoratie bij de ingang op.  Klant Albert van der Heide is verbolgen. “Ik heb in de psychiatrie gewerkt, waar ik dit soort taferelen in het echt heb moeten zien. Ik vind dit echt te ver gaan.”

10 reacties

 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  ohhhh ik dacht dat lijkzakken altijd wit waren? En seg tis maar grapje voor halloween sluit u dan paar dagen thuis op als je daar niet tegen kan!
 • Ronny Dekimpe

  2 jaar geleden
  O oke, zijn lijkzakken blauw? Ik had er zelfs geen flauw idee van. Ik dacht dat het een paar in elkaar geflanste PMD zakken waren. :-)
 • Gunter Verleyen

  2 jaar geleden
  Misschien is dat het gevolg als je daar gegeten hebt LOL
 • Koenraad Verstraeten

  2 jaar geleden
  Eigenlijk nog een mooi kleurtje, dat blauw. Ik dacht dat alle 'body baggs' antraciet-grijs waren, zoals je wel eens (vrij regelmatig eigenlijk) in Amerikaanse films ziet. Met zo'n lange ritssluiting aan de voorkant. En het hoofd is zichtbaar??? Brrr!!
 • René Schoeters

  2 jaar geleden
  Op echt alles wordt tegenwoordig commentaar gegeven, zelfs als men de racistische kaart niet kan trekken! Ik zou zelfs niet geweten hebben dat een lijkzak blauw is, dacht eerder aan zwart! Dus Albert zonder het te beseffen maak je het erger dan het eigenlijk is!