Rémi Ouvrard (28) wilde met de heteluchtballon boven de 3637 meter komen.
Volledig scherm
Rémi Ouvrard (28) wilde met de heteluchtballon boven de 3637 meter komen. © AFP

Rémi (28) vestigt record door op 4016 meter hoogte bovenop heteluchtballon te staan

Het record voor zo hoog mogelijk in de lucht op een heteluchtballon staan is verbroken. Fransman Rémi Ouvrard lukte het op 4016 meter hoogte, terwijl zijn vader de ballon bestuurde. 

 1. "Emmanuel, doe het niet!": boerin gaat viraal door haar camerahatende emoe
  Play

  "Emmanuel, doe het niet!": boerin gaat viraal door haar cameraha­ten­de emoe

  Het internet heeft er een opvallende vedette bij. Geen schattig katje of een lelijke hond, maar een emoe met een wel héél specifieke haat. Wanneer Taylor Blake een filmpje wil opnemen op Knuckle Bump Farms - haar boerderij in het zuiden van Florida (VS) - heeft de loopvogel het steevast gemunt op haar camera. “Emmanuel, doe het niet!”, roept de boerin dan, maar de vastberaden emoe is vaak niet meer te stoppen. De (onderbroken) filmpjes van Taylor gaan ondertussen viraal. Knuckle Buck Farms heeft zo’n 300.000 volgers op Instagram, en bijna 900.000 volgers op TikTok.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.