Producent van sekspoppen zoekt tester: 3.250 euro per maand, vrienden en familieleden krijgen korting

Makayla en Amaya, twee sekspoppen die nu al in het aanbod zitten. U kan hen kopen vanaf 2.139 euro.
Rv Makayla en Amaya, twee sekspoppen die nu al in het aanbod zitten. U kan hen kopen vanaf 2.139 euro.
Flexibele werkuren, veel zakenreizen en een maandloon dat kan oplopen tot 3.250 euro: aan aantrekkelijke troeven geen gebrek bij Silicone Sex World, een Britse producent van sekspoppen. Als kers op de taart mag de nieuwe werknemer hoogstpersoonlijk de koopwaar uittesten.

"We zoeken iemand met een open geest, die onze producten van heel dichtbij wil leren kennen. Ervaring in de seksindustrie is mooi meegenomen, maar geen must", klinkt het.

Wat de job dan precies inhoudt? Eerst en vooral kwaliteitscontrole uitvoeren, zodat topkwaliteit gegarandeerd blijft. Maar ook de wereld rondreizen om de laatste nieuwe trends op beurzen mee te pikken. En na het 'proefritje' verwacht de fabrikant uiteraard de nodige feedback.

"Belangstelling was overweldigend"
Een passie voor sekspoppen is een vereiste. Daarnaast mogen ook een scherp oog voor detail en de nodige stressbestendigheid niet ontbreken. In ruil krijgt de gelukkige fijne extraatjes, zoals een gsm van het werk en een gratis fitnessabonnement. Het mooiste van al? Vrienden en familieleden krijgen korting op het volledige gamma.

Wie nu nog zijn kans wil wagen om de job in de wacht te slepen, is er echter aan voor de moeite. "Nieuwe sollicitaties worden niet meer aanvaard, de belangstelling was te overweldigend", klinkt het.

De markt voor sekspoppen zit duidelijk in de lift. In Barcelona en Dortmund bestaan zelfs bordelen waar énkel plastic exemplaren uitgeleend worden.
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • thierry de koninck

  En ze heeft er altijd zin in !

 • Nadia Willems

  Meer en meer besef ik dat mannen echt zielig zijn!!!

 • Jan De Smet

  Niet slecht. Dat spreekt niet tegen, dat zaagt niet, dat shopt niet en dat bestelt niet bij Zalando.

 • jos frath

  Waar moet ik mijn CV naartoe sturen ?

 • Tina Colpaert

  Moesten mannen nu eens meer hun mond houden tijdens de sex zou al stuk leuker zijn en hopelijk kan ze niet alleen zwijgen benen spreiden maar uwwe was oprapen mee gaan werken etc!