Het wrak wordt uit het kantoorgebouw getakeld.
Volledig scherm
Het wrak wordt uit het kantoorgebouw getakeld. © AP

Porsche vliegt eerste verdieping kantoorgebouw binnen: twee doden

Een Porsche cabriolet reed op zo’n hoge snelheid over de openbare weg, dat het voertuig de lucht in vloog en zich op de eerste etage van een kantoorgebouw in Toms River, in de Amerikaanse staat New Jersey, in de muur boorde. Beide inzittenden kwamen om het leven.

3 reacties

 • rik van dijck

  1 jaar geleden
  Heb het al verschillende keren geschreven maar nog nooit werd het gepubliceerd ... mensen met Duitse auto’s , zonder merken te noemen , zouden beter een rij opleiding ondergaan . Het enige wat je van deze ziet zijn wagens goed voor de schroothoop en zijn er dodelijke slachtoffers . Het enige wat je er bij leest is dan , het was een ervaren chauffeur ... not !!!! Kan er geen compassie mee hebben , snelle wagens en geen hol ervaring ... anders eindigen zo niet !!
 • guy vermeulen

  1 jaar geleden
  Ja en ze maken en verkopen nog steeds meer autos met hogere vermogens bij bepaalde merken van 600pk en meer. En motos van 200 pk en meer . Wat wil je dan ?
 • Louis Heyens

  1 jaar geleden
  laagvliegers van dat soort kennen we al zéér lang maar ik dacht dat de echte vliegende auto's pas volgend jaar officieel in gebruik genomen gingen worden
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken