NSW Police Force
Volledig scherm
© NSW Police Force

Politie van Sydney op zoek naar twee gevaarlijke toiletpapierdieven

De Australische politie is dinsdag naarstig op zoek naar twee mannen die verschillende diefstallen en pogingen tot diefstallen hebben gepleegd in supermarkten in Sydney. Ze stalen voornamelijk toiletpapier.

3 reacties

 • Carin Desmet

  2 jaar geleden
  Ik denk ik het nooit ga snappen over wc papier. En dat is nu in elk land. Dat is nu toch minste van je zorgen tekort wc papier daar kan je niet op overleven en kan je oplossen water zeep washandje... man man man
 • HENDRIK WECKSELER

  2 jaar geleden
  Zoveel moeite om 500 rolletjes te bemachtigen toiletpapier is het nieuwe goud bij ons in de winkel en bij onze conculega’s net hetzelfde belachelijk gewoon als er iets is dat je niet krijgt van Corona is het diarree en zelfs in Italië en Spanje blijven de warenhuizen bevoorraad worden plus we hebben toch allemaal water en zeep boor moest het niet zo zijn
 • Bernd Vaes

  2 jaar geleden
  “Mensen moeten dringend volwassen gaan worden en zorg dragen voor onze meest kwetsbaren” Maar blijkbaar geldt dit niet in ons land. De meest kwetsbaren krijgen bij ons geen kans op levensverlengende maatregelen.
 1. Waarom begint iedereen toiletpapier te hamsteren?

  Waarom begint iedereen toiletpa­pier te hamsteren?

  Volle winkelkarren, lege winkelrekken en lange rijen aan de kassa’s in de supermarkt... Zowel in België als in andere landen slaan mensen in het licht van de coronaviruspandemie aan het hamsteren. Voedingsmiddelen en handgels vliegen de deur uit. Dat is, ondanks de mededeling van winkels dat er geen tekorten dreigen, nog enigszins begrijpelijk, maar de massale verkoop van toiletpapier doet wel vragen rijzen. Waarom begint iedereen nu en masse toiletpapier in te slaan?