Politie ‘redt’ vrouw die tijdens date werd achtergelaten op het strand

.
Getty Images .
De politie van het Nederlandse Katwijk heeft afgelopen weekeinde een vrouw 'gered' op het strand. Agenten troffen haar moederziel alleen aan op het strand. “Op haar handdoekje, in badpak, op slippertjes, zonder portemonnee en ver van huis”, zoals de politie het beschrijft.

“De dame had een date met een man”, klinkt de uitleg. “Zij hadden elkaar onlangs leren kennen via een datingsite en spraken af een dagje strand te doen in Katwijk. Op een gegeven moment moest de man wat uit de auto pakken, zei hij. Echter, deze 'heer' kwam niet meer terug”, meldt de politie op Facebook.

“Collega's zijn ter plaatse gekomen en troffen de dame ontredderd aan. Op zo'n moment maken wij een afweging naar aanleiding van de omstandigheden en de persoon die wij voor ons hebben. Uiteindelijk is deze dame thuis gebracht omdat andere opties niet wenselijk waren.”
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Serge Surmont

    Nog eentje op de lange lijst van datingflops vía datingsites...

  • DIRK VANGOSSUM

    Dat is ook onze politie, Nederland, Duitsland, Frankrijk.... Menselijk.

  • Arend Donderbusser

    Ocharme die vrouw wat een verdrietig uitje moet dat zijn geweest. Zeer menselijk van de politie om haar thuis te brengen.