De agenten controleerden alle auto's ook op illegale aanpassingen. Onbekend is hoeveel boetes er in totaal werden uitgeschreven.
Volledig scherm
De agenten controleerden alle auto's ook op illegale aanpassingen. Onbekend is hoeveel boetes er in totaal werden uitgeschreven. © South China Morning Post

Politie in Hong Kong zet veertig supersportwagens tegelijk aan de kant

De politie in Hong Kong heeft meer dan 40 supercars tegelijkertijd aan de kant gezet wegens massale snelheidsovertredingen. Enkele auto's werden later in beslag genomen vanwege illegale aanpassingen.

2 reacties

 • Fred Astair

  2 maanden geleden
  Idd. Jan, dat denk ik al twintig jaar. Controleren hoe bepaalde personen aan die wagens komen en indien niet verklaarbaar meteen een huiszoeking. Wedden dat er wat gevonden wordt?
 • Jan vanderwallen

  2 maanden geleden
  Misschien ook eens nagaan hoe ze aan die bak komen. Zouden we hier ook moeten doen : het inkomen koppelen aan het bezit van bepaalde wagens zou verbluffende resultaten opleveren.
 1. Julia trapt in aprilgrap van Nederlandse Qmusic, maar wint wél gloednieuwe wagen
  6

  Julia trapt in aprilgrap van Nederland­se Qmusic, maar wint wél gloednieu­we wagen

  Op 1 april in je foute outfit naar een guur industrieterrein gaan, in de hoop een gloednieuwe wagen op de kop te tikken? Klinkt natuurlijk als de grap van het jaar van de Nederlandse radiozender Qmusic, maar luisteraar Julia besloot toch haar stoute schoenen aan te trekken. En met succes: de jongedame kreeg tegen alle verwachtingen in daadwerkelijk een splinternieuwe bolide. “Ik was echt flabbergasted”, reageert ze bij onze collega’s van het AD.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen