Pijnlijk: jongen van 95 kilo doet 'bommetje' op man die uit waterglijbaan komt

Een Britse toerist klaagt het reisbedrijf Jet2Holidays aan nadat een jongen van 95 kilo een 'bommetje' maakte en daarbij per ongeluk pal op de man belandde toen die uit een waterglijbaan kwam. De 44-jarige Graham Hyde liep door de onfortuinlijke botsing in een hotel in Barcelona vorige zomer een hersenschudding op en een trauma aan de spieren in zijn nek en bovenrug. Zijn vrouw filmde het incident met haar smartphone.

5 reacties

 • Katja Schraudy

  5 jaar geleden
  Het is wel raar die jongen van 95 kg zie iemand van de glijbaan komen en dan sprinkt hij in zwembad volgens mij was dat zijn bedoeling ik vind dat de ouders en het zwembad verantwoordelijk is.
 • Geert Vaelen

  5 jaar geleden
  Zwembad is in fout door de glijbaan niet af te schermen en die jongen is ook in fout want die moet weten dat er elk moment iemand uit die glijbaan kan komen en dan spring je daar niet, da's een algemene regel in zwembaden
 • Gaby van Boven

  5 jaar geleden
  Beetje service had wel gemogen vanuit de reisorganisatie. Je kan toch iemand niet terug laten lopen met letsel!! Maar het is zeker niet de fout van de organisatie dat meneer uitgerekend daar sprong. Had meneer met zijn verstand zelf wel kunnen bedenken lijkt mij.
 • nina deyrne

  5 jaar geleden
  Ook ooit meegemaakt ik in het zwembad en iemand die tegen mij sprong ook een gekraak maar niks aan over gehouden maar niks dat in mij op kwam het zwembad aan te klagen laat staan een reisorganistie, ongelukken gebeuren en die jongen ziet er toch wel oud genoeg uit om te weten dat je daar het zwembad niet inspringt.
 • Ineke Visser

  5 jaar geleden
  Ik snap niet wat de reisorganisatie te maken heeft dat er in een waterpark een jongen op hem sprong? Dus de jongen is verantwoordelijk en niet de organisatie waarbij je reis hebt geboekt.