Peuter kruipt op lopende bagageband en verdwijnt achter de muur

De peuter wordt meegesleurd door de bagageband.
rv De peuter wordt meegesleurd door de bagageband.
De mama verloor haar zoontje van twee of drie slechts “één seconde” uit het oog op de internationale luchthaven van Atlanta, beweert ze, en de jongen kroop nét dan op de bagageband. Het ventje verdween meteen achter de bekende plastic flappen, een beangstigend moment. Bewakingscamera’s filmden de dolle rit van de peuter.

De moeder was haar boardingpass aan het uitprinten aan een van de kiosken, toen haar zoontje (geboren in 2016) besloot op verkenning te gaan op Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport. Het jongetje slaagde erin via een onbemand loket van Spirit Airlines tot bij een lopende bagageband te geraken én er ook op te klauteren. De moeder sloeg alarm en een personeelslid stopte de band, maar het kind was niet meer te zien of te horen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Op de videobeelden zien we de peuter nog verwoede pogingen doen om terug te kruipen tussen de bagagestukken, maar dat lukt hem niet. Uiteindelijk komt hij terecht in de controleruimte van de Transportation Security Administration (TSA), waar het personeel hem van de band kan pakken en in veiligheid brengen.

De jongen moest met een “ernstig gezwollen en gekneusde” rechterhand voor verzorging naar het ziekenhuis, maar kwam verder met de schrik vrij.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eddy DESMET

  Hij zal zijn dolle bagagerit niet gauw vergeten ! Je ziet hoe snel een kind kan ontsnappen aan het oog van de ouders … Je zou wel eens ogen op je rug moeten hebben en zelfs dan ...

 • Anny Bollens

  Kleine kinderen horen in een buggy zeker op een luchthaven!

 • Geert Talloen

  Die klein mannen hebben twee versnellingen: traag als je kijkt, razend snel als je even niet kijkt. En pas maar op als ze heel stil zijn.

 • Katrien Wouters

  Eigenlijk wel grappig,ie zal dat geen 2x doen . Die klein mannen moogde geen seconde uit het oog verliezen!

 • Ivan Godefroot

  looooolz... moedig ventje :)