afp
Volledig scherm
© afp

Passagier wil op tijd thuis zijn en herstelt zelf defecte Boeing

Wat je zelf doet, doe je vaak beter. Niet waar Roger? Een IJslander die op tijd thuis wou zijn, heeft dan maar een defecte Boeing hersteld.

 1. Nederlandse Daniek (18) laat het internet gruwelen met buitenlandse spin in pakketje
  7

  Nederland­se Daniek (18) laat het internet gruwelen met buitenland­se spin in pakketje

  Het is altijd leuk als bedrijven extra moeite doen door een sample of een ander kleinigheidje aan je bestelling toe te voegen. Maar dinsdag ontving de Rotterdamse Daniek een extraatje waar ze niet op zat te wachten. Ze deed een bestelling bij webshop Shein, maar toen het pakketje werd geleverd zat er iets in waar ze letterlijk de kriebels van kreeg. Ze plaatste een video op TikTok en miljoenen mensen gruwelen nu mee.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar