Passagier Ryanair is wachten beu en springt uit nooduitgang

screenshot YouTube/AIRLIVE net
Een passagier van de lowcostmaatschappij Ryanair wou niet langer wachten om het vliegtuig te verlaten en besloot de deur van de nooduitgang te openen en op de vleugel te springen. Door zijn ongeduld riskeert hij een fikse boete.

De Ryanairvlucht was maandagavond vertrokken vanop Londen Stansted en met een uur vertraging aangekomen in Malaga. De passagiers moesten op de Spaanse luchthaven opnieuw lang wachten om van het vliegtuig te stappen, en dat werd de man duidelijk te veel.

Het grondpersoneel kon uiteindelijk de man weer in het vliegtuig doen kruipen, waar hij moest blijven tot de politie arriveerde. Die noteerde de gegevens van de weerbarstige passagier, zonder hem te arresteren. Het bleek om een 57-jarige Pool te gaan die in Malaga woont. Hij mag een stevige boete van minstens vier cijfers in zijn brievenbus verwachten.

Een andere reiziger, Fernando Del Valle Villalobos, filmde de ontsnappingspoging van de Pool langs de nooduitgang. Hij getuigde dat Ryanair geen enkele uitleg gaf voor het half uur wachten in Malaga terwijl het vliegtuig al aan de gate stond.
19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lilianne Van Neylen

  Waarom je leven vergallen door te vliegen met Ryanair? Genoeg andere en betere vliegmaatschappijen!

 • Heidi Werbrouck

  Tja, hij stond dan wel al buiten maar nog lang niet op de grond

 • jurgen latet

  Als dieren dat voor hebben staat gaija meteen op zijn achterste poten voor mensen is dat normaal ik begrijp dat niet vliegtuig aan de grond mensen er uit simpel niet .

 • emmy grant

  Heb meer dan 400 landingen gemaakt. 1 met Ryanair en dat zal 1 blijven. Met een knipoog naar JPV

 • Danny Holdensrath

  Uit princiepe, nooit meer met Ryanair