Parkeerplek 'stelen' tijdens sneeuwstorm? "Hier, je krijgt de sneeuw terug"

Boston beleeft een winter om van te huiveren. De sneeuw ligt meters hoog, het openbaar vervoer ondervindt serieuze hinder én de noodtoestand werd uitgeroepen. Balen is het dan als een profiteur ervandoor gaat met de parkeerplaats die je na heel veel moeite uitgegraven hebt. Deze kerel bedacht echter een inventieve oplossing. "Ik heb alle sneeuw gewoon teruggelegd", klinkt het op Craigslist.

Op 8 februari had de 26-jarige man zich in het zweet gewerkt om de zone voor zijn deur enigszins presentabel te maken. Met een oude boekenplank maakte hij duidelijk dat niemand dat plekje mocht innemen. Toen hij zondagavond terugkeerde van zijn werk stond er echter doodleuk een wagen met New Yorkse nummerplaat te blinken. "Ik kom thuis om middernacht en ik kan nergens meer parkeren. Dit was echt geen coole zet", aldus de pechvogel.

Belangrijk om te weten: in de stad heerst een bepaalde gedragscode. Als u er bijvoorbeeld langer dan tien uur over gedaan hebt om een parkeerplaats uit te graven, mag u die enkele dagen behouden. "Deze kerel had mijn plek echter al na nog geen 24 uur ingepikt. Ik was nog zo vriendelijk om de deur langs de passagierskant vrij te houden voor noodgevallen. Misschien lag er nog een puffer in of zo. Maar volgens mij is hij een echte eikel en heeft hij gekregen wat hij verdiende."