Opmerkelijke diefstal in Duitsland: 5.700 flessen Jägermeister verdwenen

RV
Dieven zijn in de Duitse stad Braunschweig aan de haal gegaan met 5.700 flessen Jägermeister. Die kruidenlikeur met 35% alcohol is razend populair bij veel wintersporters. De politie heeft nog geen spoor naar de daders.

Jägermeister wordt gemaakt in het Duitse Wolfenbüttel, dat vlakbij Braunschweig ligt. Het is in de haven van die stad dat de flessen op een trailer stonden. Ze waren verpakt in 950 pakken van zes flessen. De dieven namen trouwens niet alleen de flessen sterke drank mee, maar ook de trailer. Ze waren dus voorzien van gepast vervoer. De waarde van de gestolen Jägermeister bedraagt ongeveer 50.000 euro.

Jägermeister is een populair drankje tijdens de après-ski. Sommige skiërs of snowboarders drinken het met bier, anderen verkiezen de 'Jägerbomb'. Daarin wordt een shotje van de kruidendrank gemixt met Red Bull. 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Daniel Wouters

  Ze zijn al op ,hij.

 • Geert Vaelen

  Die hebben precies grote dorst

 • philippe dusablon

  lekker, ech lekker......

 • Ken Dust

  Met bier of met Red Bull?! Nee, Jägermeister is het beste puur, recht uit de diepvries.

 • wim van ackerbroeck

  denk dat er ergens een gigantisch feestje gepland staat ... eerst zoveel paletten redbull, nu de jagermeister voor erbij ...