Opgepast voor rondvliegende vissen!

De Britse vlogger Aimee is dankzij een vliegende vis in één klap een internetster. Binnen de vijf seconden dat de camera draait, krijgt de YouTube-reporter een vanuit de woelige zee gelanceerde vis tegen haar gezicht gesmeten. De video is inmiddels meer dan 2 miljoen keer bekeken. Kwestie van op het verkeerde moment op de verkeerde plek zijn?

Presenteren midden in een storm is al een hele kunst, laat staan als je  ook nog eens geraakt wordt door een vis. Aimee was met haar YouTube-collega Craig aan het filmen op Barry Island in Zuid-Wales om de storm Gertrude vast te leggen, toen ze verrast werd door de vis.

De vlogger gaf de beelden enkele dagen geleden zelf vrij met het bijschrift 'Wanneer je probeert te vloggen en geraakt wordt door een vis'. De Britse is verrast door alle reacties op de video. "De beelden zijn vaker bekeken en gedeeld dan alle andere filmpjes die we wekelijks plaatsen. Het is een gekkenhuis."

Desondanks vragen mensen zich af of de video niet in scène is gezet. Anderen willen weten hoe het met Aimee gaat. Haar sidekick Craig laat via Facebook weten dat ze in orde is. "Bedankt voor alle steun deze week, jongens. Aimee's gezicht is nog een beetje pijnlijk, maar daar kan ze wel mee omgaan."

The funniest moment of my life, poor Aimee #catchoftheday #fish #comedy #lol #humor #vine #stormgertrude #storm #ko #funnyvines #funnyvideos #loveit #ladbiblethis #toofunny #toofunnynottoshare #video #videooftheday #vlog #blooper