Ook hond van drugsbende geeft zich over bij arrestatie

Toen een drugsbende werd opgerold door de politie in Brazilië, bleek een hond solidair met zijn baasjes. De viervoeter gehoorzaamde de agenten en gaf zich samen over met de bendeleden.

 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. Hoe zou jij reageren als er zo'n grote spin onder de deurklink van je auto zit?
  Play
  Video

  Hoe zou jij reageren als er zo'n grote spin onder de deurklink van je auto zit?

  In Australië ziet men wel vaker spinnen, maar deze spin had zich op een wel heel ongewone plaats verstopt: achter de deurklink van een auto. Dat het niet het allerkleinste exemplaar is wordt al snel duidelijk als af en toe een poot komt piepen. Als de spin uiteindelijk haar veilige grot verlaat, springen zelfs deze mannen, die de Australische 'Outback' gewoon zijn, een metertje achteruit. We begrijpen dat volledig.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.