Volledig scherm
© Rv

Onhandelbaar meisje maakte furore bij Dr Phil, nu schenkt ze als 14-jarige 55.000 euro aan haar moeder

BizarAuto's stelen, in het openbaar twerken, anderen met messen bedreigen,... Er viel geen land te bezeilen met Danielle Bregoli toen ze vorig jaar in de zetel van 'Dr. Phil' belandde. Het toen 13-jarige meisje toonde zich ook daar respectloos, de vrouwen in het publiek noemde ze zelfs "hoeren". En toen kwam dat ene zinnetje dat haar hele leven zou veranderen. "Cash me outside, how bow dah?" In deftig Engels bedoelde ze: "Catch me outside, how about that?" Oftewel: "Laten we het buiten uitvechten, wat denken jullie daarvan?" De quote begon via internetmemes meteen een eigen leven te leiden, de hype rond 'Cash Me Outside Girl' was geboren. Danielle heeft intussen al zo veel verdiend met haar plotse beroemdheid dat ze haar moeder nu voor kerst een cheque van 65.000 dollar (55.000 euro) schonk. De hypotheek kan zo in één klap afbetaald worden.

45 reacties

 • Jens van den Broeck

  3 jaar geleden
  Mensen zijn weer jaloers. Als zij geld verdient laat haar toch doen? Kijk is naar jullie zelf. Blijkbaar ook niet ver gekomen als ge het licht in een ander z'n ogen niet gunt. Zij doet het goed!
 • Valentin Valmont

  3 jaar geleden
  Grensoverschrijdend gedrag wordt blijkbaar beloond zou ik zeggen.
 • Nicole Gyselinckx

  3 jaar geleden
  Typisch Amerikaans!!
 • Lotika Meuleneire

  3 jaar geleden
  Ze is niet de enige die zo kan doen, maar soit op tv leek het spectaculair en goed dat het eens getoond werd. Al verdien ze eraan, kan snel keren. En dan zonder geld zitten als je niet kan sparen en de cheque aan mama verdient ze niet eens. Ze is niet volgend waard. Duidelijk om altijd aandacht te willen voor welke prijs.
 • erik van campe

  3 jaar geleden
  Zulk demonisch wezen kan alleen geholpen worden door liefde en begrip. Niet gemakkelijk omdat het de mogelijkheid geeft om zelf ook te veranderen.
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt