Oeps! Veiligheidscamera betrapt koppel dat van jetje geeft terwijl het op pizza wacht bij Domino's

Twitter
Ze verveelden zich naar eigen zeggen toen ze aan het wachten waren op hun afhaalpizza bij Domino's en daarom vond dit Britse koppel er niets beter op dan maar even... seks te hebben aan de afhaalbalie. De verkoper had niets door, maar de veiligheidscamera in de zaak filmde alles.

Craig Smith (31) en Daniella Hirst (28) uit Bridlington hadden een pizza van 30 centimeter met peperoni besteld, toen ze besloten zich even te laten gaan. Een werknemer van de pizzaketen ontdekte achteraf alles op de camerabeelden van de zaak en zette het filmpje op Twitter. Daar ging het in geen tijd viraal.

Zelf hebben de twee daar geen probleem mee. "We zijn heel open over seks", aldus Daniella. "We houden ervan om het te doen op openbare plaatsen. Het is extra spannend als je weet dat je misschien wel betrapt wordt. Dat is deze keer gebeurd. We hadden wel niet verwacht dat we opeens overal op het internet zouden opduiken. Maar we zien er de humor wel van in." (lees verder onder de video)

Het koppel haalde de stunt uit toen het zaterdagavond op stap was en honger kreeg. "We lachten er nog mee op weg naar huis", aldus Daniella. "We hadden nog nooit eerder zo veel risico gelopen en het zo dicht bij andere mensen gedaan. Toen we de volgende morgen wakker werden, hoorden we van onze vrienden dat het filmpje overal te zien was."

Pizza Hut
Daniella en Craig zijn 3,5 maanden samen en lieten zich dus nog al gaan op openbare plaatsen. "In onze top vijf staan een bus, een bestelwagen, een hotel, een zwembad en een veld", aldus bouwvakker Craig. "Domino's staat nu wel bovenaan. Misschien proberen we het nu wel een keertje bij Pizza Hut." Niet iedereen doet er echter zo luchtig over.

Zedenschennis
Hun familie wil bijvoorbeeld niets zeggen omdat ze bang is dat de twee opgepakt zullen worden voor openbare zedenschennis. Domino's heeft niets toe te voegen. "We kunnen geen commentaar geven op iets zoals dit. Dat is totaal overbodig."