Oeps, cementwagen zit vast in eigen cement

Vast in zijn eigen lading cement in Eindhoven.
Bert Jansen Vast in zijn eigen lading cement in Eindhoven.
In het Nederlandse Eindhoven is aan het begin van de middag een cementwagen vast komen te staan... in zijn eigen cement.

Zolang cement vochtig is en in beweging, kom je er niet zomaar in vast te zitten. Maar als het de kans krijgt om zelfs maar een klein beetje uit te harden - en je staat erin - kom je niet meer van je plek. 

Dat ontdekte de chauffeur van deze cementwagen, toen hij achter zich wat aparte geluiden hoorde. In een zijspiegel zag hij dat de lading cement die hij aan het vervoeren was, op de weg lag. Vermoedelijk is de molen afgebroken. 

De vrachtwagen kwam niet meer van zijn plek. Een toevallig voorbijrijdende ambulance heeft de weg afgezet. Andere hulpdiensten zijn onderweg om het cement van de weg te verwijderen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jurgen Van Den Bergh

  Het is een betonmixer. Cement is gewoon poeder om beton of mortel te maken.

 • johanneke li

  Dat gebeurt toch niet op een paar minuten, als hij op straat rijdt, hoe kan hij dan lang genoeg stilstaan dat de cement verhardt, en dan nog zonder dat hij onmiddelijk ingrijpt en eruit rijdt terwijl hij het wel heeft horen gebeuren?!

 • Pieter Martens

  Dat is beton,cement is een onderdeel van beton samen met zand en kiezel, zo de maatschappij weer wat bijgeleerd

 • Rudy van Wayenberge

  Het wordt hoog tijd dat men eens leert wat het verschil is; Hier gaat het om beton, daar is wel cement in verwerkt, maar cement op zich is een zeer fijn droog poeder en wordt niet in mixers vervoerd maar in bulkwagens! In Holland zegt men wel cement tegen mortel, wat soms voor verwarring zorgt...